Partnerji PDF natisni

PartnerjiPartnerji, ki sodelujejo pri razvoju sistema Herkules in njegovi uporabi v vzgojno-izobraževalnih zavodih, delujejo s ciljem, da vsak z ekipo strokovnjakov prispeva svoj delež in kar v največji meri sledi skupnemu cilju, ki ga združuje KONZORCIJ PARTNERJEV SISTEMA HERKULES.

 

piaLogoPIA, d.o.o., Velenje
Podjetje PIA d.o.o. iz Velenja se ukvarja s svetovanjem, načrtovanjem in izdelavo programske opreme. Deluje na več področjih, pomembnejša izmed teh so informacijski – vsebinski - dokumentni sistemi, občinski dokumentni sistemi, dokumentni sistemi za podjetja, izvajanje programske opreme za spletno anketiranje in sistemi izobraževanje na daljavo. Veliko sodelavcev je svoje dolgoletne izkušnje ideje in razmišljanja pri vodenju in upravljanju VIZ dopolnilo z inovativnimi rešitvami racionalizacije šolske dokumentacije. S podjetjem PIA d.o.o je nastajal celovit sistem z imenom HERKULES.


cdiLogoCenter za dopisno izobraževanje Univerzum, Ljubljana

CDI Univerzum Ljubljana s svojimi izkušnjami sodeluje pri promociji, uvajanju in organizaciji usposabljanja za sistem Herkules. Koordinira delo med konzorcijskimi partnerji. Zavodom, ki uvajajo sistem Herkules omogoča celovito podporo in informacije za lažji prehod na nov način ureditve šolske administracije.

 

slomsekLogoZavod Antona Martina Slomška, Maribor

Zavod Antona Martina Slomška Maribor sodeluje pri programskih rešitvah in z ekipo strokovnjakov skrbi za celotno tehnično podporo zavodom pri uvajanju sistema HERKULES.

 

eSolaLogoeŠola d.o.o., Tržič

Podjetje eŠola iz Tržiča se je konzorciju sistema Herkules pridružilo januarja 2012 s sistemom eAsistent, ki vključuje eRedovalnico in eDnevnik.

 

 

VSTOPITE

ZADNJE NOVICE

Upravljanje zavodov

Področje vodenja, upravljanja zavodov in spremljanje sodelovnaja z ustanovitelji je vključeno v novem...

Spremljanje pedagoškega dela učiteljev

V pripravi je nov modul sistema Herkules, ki bo urejal področje spremljanja opravljanja pedagoškega dela...

Sistem Herkules za vrtce

Ena izmed glavnih aktivnosti rzavoja sistema herkules je prilagoditev sistema za uporabo v vrtcih.

Prisotni

Prisotni 2 gostov .